Kimberly’s Choice  De online Fashion Boutique voor de stijlvolle en modebewuste vrouw, Ongeacht of haar budget nu groot of klein is!

Met een wekelijks wisselende collectie, welke zorgvuldig wordt samengesteld in Modehoofdsteden zoals Parijs, Londen, Milaan en natuurlijk Amsterdam ben je bij ons aan het juiste adres voor de nieuste Fashion trends en Musthaves!

Tijd om een nieuwe Outfit aan te schaffen, maar heb je geen zin of tijd om uitgebreid te gaan shoppen? Welkom bij Kimberly’s Choice, neem gezellig een kijkje in onze online boutique vol leuke,betaalbare kleding aangevuld met bijpassende sieraden en andere accessoires.

Kimberly’s Choice is ontstaan nadat ik, Kimberly, na mijn VWO opleiding een jaartje in het bedrijf van mijn ouders, Kimberly’s Fashion wilde gaan werken. Dit is een kledingboutique gericht op dames met een maatje méér.

Na eenmaal geproefd te hebben van de modebranche, heb ik besloten hierin verder te gaan. Tussentijds heb ik zelf een tijdje modeshows en fotoshoots gedaan, wat mijn interesse in styling en de laatste trends verder heeft ontwikkeld.

Om mijn vakkennis uit te breiden heb ik besloten om de virtuele deuren van mijn online boutique geopend. Shop gezellig in mijn online boutique vol betaalbare musthaves. Kom je ergens niet uit? Neem dan contact op via de contactpagina en we helpen je zo snel mogelijk.

Blijf je graag op de hoogte van het laatste nieuws rondom Kimberly’s Choice? Volg ons dan via Facebook én Instagram.

Veel Shop plezier!
Liefs, Kimberly

Kimberly